FB Promo
Vanessa Popa-Teiusanu, campioana in San Marino
Vizite: 1538
4 august 2019
Vanessa Popa-Teiusanu, campioana in San Marino
Vanessa Popa-Teiusanu, campioana in San Marino
Share |

Vanessa Popa-Teiușanu, campioană în San Marino, a câștigat primul titlu ITF Juniors din cariera ei, relateaza FRT.RO

Compatrioata noastră, Vanessa Popa-Teiușanu, jucătoarea celor de la CSA Steaua București, a castigat proba de simplu a turneului ITF San Marino Junior Open, turneu ITFJuniors de Categoria 5 găzduit de San Marino.

Triumful jucătoarei din România este cu atât mai valoros cu cât ea nu a pierdut niciun set în acest turneu, trecând, pe rând, de Vittoria Modesti, cu 6-2, 6-3, de Ginevra Parentini, cu 6-3, 6-3, de Constance Levivier, cu 6-0, 6-2, de Jennifer Ruggeri, în semifinale, cu 6-3, 6-0, și, în ultimul meci al turneului, în finală, de Rubina Marta De Ponti, cu 7-6 (6), 6-2.

Acesta este cel mai important rezultat din cariera Vanessei, după ce a jucat alte trei finale din Circuitul ITFJuniors.

Sursa: frt.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.