FB Promo
VIDEO: Informatii utile privind vaccinul impotriva AH1N1. Alessandra Stoicescu s-a vaccinat în direct!
Vizite: 4111
9 ianuarie 2010
Atentie: A1H1 - Gripa Porcina
Atentie: A1H1 - Gripa Porcina
Foto: Atentie: A1H1 - Gripa Porcina
Share |
Când și dacă se vor epuiza vaccinele și când se va face unul și pentru copii, aflați chiar de la secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Adrian Streinu Cercel.


Secretarul de stat în Ministrul Sănătății, Adrian Streinu Cercel a explicat în emisiunea Q&A care au fost cauzele care au dus la moartea actorului Toni Tecuceanu.


Invitat în emisiunea Q&A, Adrian Streinu Cercel a explicat telespectatorilor care sunt grupele de risc și cine riscă complicații în caz de îmbolnăvire.


Ș. Huidu: Toni era răcit de vreo trei săptămâni. Răceala i-a tot recidivat

Fostul coleg al actorului Toni Tecuceanu de la "Cronica Cârcotașilor", Șerban Huidu a intrat în legătură telefonică la emisiunea "Q&A", unde a povestit cum a decurs starea de sănătatea a lui Toni.

Alessandra Stoicescu s-a vaccinat în direct!

Gazda emisiunii Q&A, Alessandra Stoicescu a ales să facă vaccinul împotriva virusului AH1N1 în direct, lucru care ar trebui să mobilizeze oamenii și să conștientizeze că este o necesitate, nicidecum un risc!

Sursa: videonews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.