FB Promo
Un spot pentru alunele Übernuts, interzis de la difuzarea pe posturile TV
Vizite: 5515
20 iunie 2013
Un spot pentru alunele Übernuts, interzis de la difuzarea pe posturile TV
Un spot pentru alunele Übernuts, interzis de la difuzarea pe posturile TV
Share |

Un spot publicitar pentru alunele Übernuts a fost interzis de la difuzarea pe posturile de televiziune, printr-o decizie luată joi de CNA, care a considerat că acest clip încalcă legislația audiovizualului.

 Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a reanalizat, în ședința de joi, un spot publicitar pentru alunele Übernuts. În ședința din 25 aprilie, Consiliul a amânat luarea unei decizii în cazul acestor spoturi, solicitând un punct de vedere de la Consiliul Român pentru Publicitate (RAC).

Laura Frunzeti, directorul executiv al RAC, a declarat, joi, că spotul TV pentru alunele Übernuts a fost analizat de Comitetul Etic al RAC în ședința din 14 iunie. Potrivit RAC, există o versiune a spotului TV pentru alunele Übernuts - în care se menționează un număr de telefon ce poate fi apelat pentru detalii despre campanie - care încalcă prevederile Codului de practică în publicitate. Comitetul Etic al RAC a considerat că această versiune a spotului TV poate induce consumatorii în eroare și a recomandat revizuirea respectivului clip.

Laura Frunzeti a precizat că această versiune de spot, în care publicul este îndemnat să sune la respectivul număr de telefon, nu se mai difuzează în prezent.

Sursa: Mediafax
Foto: montebanato
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.