FB Promo
Un milion de masini Mercedes, rechemate in fabrica
Vizite: 2364
6 martie 2017
Un milion de masini Mercedes, rechemate in fabrica
Un milion de masini Mercedes, rechemate in fabrica
Share |

Compania a decis să recheme în fabrică aproape un milion de autoturisme Mercedes-Benz din toată lumea, după ce au fost înregistrate incendii spontane la câteva modele, în momentul pornirii motorului, relateaza Digi24.

În total au fost 51 de astfel de incidente în toată lumea, dintre care 30 doar în Statele Unite. Se pare că este vorna despre modele produse între 2015 și 2017.

Nu au fost înregistrate decese și nici nu au fost persoane rănite grav, însă compania germană a recurs la o măsură de precauție și a anunțat rechemarea în fabrică a modelelor din clasa A, B, C și E.

Potrivit BBC, doar din Marea Britanie vor fi trimise înapoi în uzine 75.000 de mașini, în timp ce din Statele Unite sunt 300.000 de automobile care vor fi reverificate.

Sursa: Digi24
Foto: More Sky
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.