FB Promo
Un avion al Carpatair a iesit de pe pista Aeroportului Iasi, un pasager a suferit un atac de panica
Vizite: 1906
24 decembrie 2009
Un avion al Carpatair a iesit de pe pista Aeroportului Iasi, un pasager a suferit un atac de panica
Un avion al Carpatair a iesit de pe pista Aeroportului Iasi, un pasager a suferit un atac de panica
Share |
Un avion al companiei Carpatair cu 30 de pasageri la bord a ieșit, miercuri noapte, de pe pista Aeroportului Iași și s-a oprit în zăpadă, incidentul petrecându-se în momentul aterizării, niciunul dintre pasageri nefiind rănit, ci doar unul suferind un atac de panică.

Aeronava venea dinspre Bari (Italia) și urma să aterizeze la Bacău, însă, din cauza vremii nefavorabile, aeronava a fost direcționată către Iași.

În jurul orei, 23.00, în momentul contactului cu pista Aeroportului din Iași, avionul și-a schimbat brusc direcția de mers, ieșind de pe pistă, aparatul oprindu-se în zăpadă.

"După aterizare, avionul a părăsit pista către dreapta într-un unghi de aproximativ 15 - 20 de grade pe banda de siguranță din apropierea pistei. S-a oprit natural pe zăpadă ", a declarat, joi, presei, directorul Aeroportului din Iași, Marian Vasile.

Potrivit acestuia, niciunul dintre cei 30 de pasageri nu a fost rănit, însă unul dintre călători a suferit un atac de panică.
Sursa: mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.