FB Promo
Tu decizi! Informații utile. Alegeri Prezidentiale 2009
Vizite: 1418
5 decembrie 2009
Tu decizi! Informații utile. Alegeri Prezidentiale 2009
Tu decizi! Informații utile. Alegeri Prezidentiale 2009
Share |

Peste 18 milioane de români sunt așteptați la urne, de Sfântul Nicolae, pentru un vot decisiv, cu o miză uriașă: cine va fi șeful statului pentru următorii 5 ani.

Startul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale a fost dat încă de sâmbătă seara în Auckland - Noua Zeelandă.

Actualul presedinte Traian Basescu a obtinut in primul tur al alegerilor prezidentiale 32,44% din voturi, iar Mircea Geoana 31,15%, potrivit rezultatelor finale prezentate de Biroul Electoral Central.

Vor fi organizate in total 21.706 sectii de votare. La acestea se adauga cele 294 de sectii de votare din strainatate (94 de tari), potrivit MAE.

In strainatate vor functiona 294 sectii de votare, in Italia fiind deschise 55 de sectii, in Spania - 38; in Republica Moldova - 13; in Franta - 9; in Germania - 5; in Ungaria - 4; in Rusia - 3; in Marea Britanie - 8; in Belgia - 4; Grecia - 6; Canada - 4; SUA- 28.

You need a modern Browser with Adobe Flash Player to view this.
Sursa: tvr
Foto: neogen
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.