FB Promo
Transgaz vrea sa cumpere reteaua de gaze din Grecia
Vizite: 909
2 decembrie 2016
Transgaz vrea sa cumpere reteaua de gaze din Grecia
Transgaz vrea sa cumpere reteaua de gaze din Grecia
Share |

400 de milioane de euro. Atât vrea să dea Transgaz, ca să intre pe piața de distribuție a gazelor naturale din Grecia, relateaza Digi24.

Potrivit presei elene, compania românească este interesată de pachetul de 49 la sută din acțiunile DESFA, scoase la vânzare de guvernul grec. Societatea deține sistemul de distribuție a gazului și foarte important, singurul terminal pentru gaz lichefiat din Grecia, situat în vestul Atenei. Totul, după ce compania Socar din Azerbaidjan și-a retras oferta inițială, nemulțumită de prețul și condițiile impuse de greci.

Jurnaliștii eleni mai scriu că Transgaz vrea să cumpere rețeaua grecească de distribuție de gaz, pentru că este interesată și de realizarea așa numitului Coridor Vertical, un gazoduct care ar trebui să transporte gaze naturale din zona Mării Caspice în România, Ungaria, Austria, Bulgaria și Grecia.

Sursa: Digi24
Foto: Radio Constanta
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.