FB Promo
Timisoreanca Cristina Balan, fosta solista a trupei Impact, a castigat VOCEA ROMANIEI | VIDEO
Vizite: 3092
19 decembrie 2015
Timisoreanca Cristina Balan, fosta solista a trupei Impact, a castigat VOCEA ROMANIEI | VIDEO
Timisoreanca Cristina Balan, fosta solista a trupei Impact, a castigat VOCEA ROMANIEI | VIDEO
Share |

Cristina Bălan a fost desemnată „Vocea României”, în cadrul marii finale a show-ului, difuzată vineri seară în direct la Pro TV, ea câștigând și marele premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce a încântat publicul cu prestațiile sale artistice.

Vineri, începând cu ora 20.30, cel de-al cincilea sezon al show-ului „Vocea României”, de la Pro TV, și-a desemnat câștigătoarea – Cristina Bălan. Aceasta este cel de-al cincilea artist care câștigă show-ul „Vocea României”, după Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu și Tiberiu Albu.

În marea finală s-au luptat Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, Michel Kotcha și Tobi Ibitoye, din echipa lui Smiley, și Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga. Loredana nu a avut un concurent în finală, relateaza Renasterea.

În urma voturilor telespectatorilor, Cristina Bălan a fost câștigătoarea trofeului „Vocea României” și a marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro.
Pe locul al doilea în finala „Vocea României” s-a situat Tomi Weissbuch, pe locul al treilea – Tobi Ibitoye, iar pe poziția a patra – Michel Kotcha.

În cadrul marii finale a show-ului „Vocea României”, care a durat circa patru ore, Cristina Bălan a încântat juriul, publicul și telespectatorii cu trei piese. Cristina Bălan a interpretat singură melodia „This Is My Life”, a cântăreței Shirley Bassey.

 

Sursa: Renasterea
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.