FB Promo
Timisoara: Din 1 ianuarie taxa de tranzit pentru autovehiculele de mare tonaj
Vizite: 3572
31 decembrie 2009
Taxa tranzit camioane
Taxa tranzit camioane
Foto: Taxa tranzit camioane
Share |
Primaria Timisoara urmeaza sa monteze bariere la intrarile in oras. Potrivit lui Culita Chis, directorul Directiei de Drumuri si Transporturi din cadrul Primariei, traficul nu va fi foarte mult ingreunat deoarece pe o banda vor circula masinile mici, iar la bariera vor fi oprite pentru a fi verificate de catre politistii comunitari autovehiculele de mare tonaj.

Consiliul Local a decis ca incepand din 1 ianuarie 2010 toate autovehiculele de transport marfa cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone vor plati o taxa de tranzit in valoare de 200 de lei.

Banii adunati vor fi folositi exclusiv pentru intretinerea si reparatia drumurilor din oras. Nu vor plati taxa de tranzit persoanele fizice si juridice care au domiciliul sau sediul pe raza judetului Timis.

Taxa de tranzit se va achita la punctele de control acces in Timisoara, acolo unde vor exista bariere : Calea Aradului, Calea Dorobantilor si Calea Sagului si la benzinariile cu care Primaria va incheia contracte de colaborare, acolo unde nu vor exista bariere de acces. Agentii de la Politia Comunitara vor incasa taxa de tranzit si vor asigura accesul la punctele de control.

Tichetele de tranzit trebuie afisate la vedere, pe parbrizul vehiculului, in partea stanga jos. Taxa de tranzit se va achita pentru fiecare vehicul cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone care tranziteaza Timisoara si va fi valabila numai in perioada marcata pe tichet.

Amenda pentru tranzitarea orasului fara tichet, dar si pentru neafisarea lui ori lipsa tichetului gratuit se ridica la 2 500 de lei.
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.