FB Promo
Timișoara | Prima cursă de vacanță de pe Aeroportul Internațional `Traian Vuia`
Vizite: 5289
23 mai 2013
Timișoara | Prima cursă de vacanță de pe Aeroportul Internațional `Traian Vuia`
Timișoara | Prima cursă de vacanță de pe Aeroportul Internațional `Traian Vuia`
Share |
Primul avion charter din aceasta vară a plecat joi după-amiază de pe Aeroportul Internațional `Traian Vuia` Timișoara cu destinația Antalya, iar de la începutul lunii viitoare, avioanele charter vor face legătura cu alte două destinații de vacanță preferate de timișoreni, Creta și Tunisia.

`Zborurile spre Antalya vor pleca în fiecare zi de joi, cu decolare din Antalya la ora 13,30 și aterizare la Timișoara la ora 15,50 și retur, cu decolare din Timișoara la 16,30 și aterizare în Antalya la ora 18,35. Cursele charter vor fi operate de către Compania Pegasus Airlines, cu aeronave de tip Boeing 737. ... citeste mai mult
Sursa: Agerpres
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.