FB Promo
Tesla va efectua un update al pilotului automat, special conceput pentru a preveni accidentele
Vizite: 2500
13 septembrie 2016
Tesla va efectua un update al pilotului automat, special conceput pentru a preveni accidentele
Tesla va efectua un update al pilotului automat, special conceput pentru a preveni accidentele
Share |

Tesla va efectua un update pentru pilotul automat de pe masinile sale, iar acesta va veni cu noi caracteristici care au rolul de a preveni accidentele. Elon Musk a declarat ca masinile lui vor avea o utilizare mai eficienta a radarului de bord, pentru ca acesta sa poata detecta obstacolele, relateaza HotNews.

Noul update va face tot posibilul ca soferii sa isi pastreze atentia chiar daca este activat pilotul automat.

Un sofer care testa functia de pilot automat a murit in luna mai, dupa ce a masina a intrat intr-un camion care a virat stanga, iar functia de "Autopilot" nu a putut distinge vagonul alb al camionului din cauza cerului foarte senin.

Data incheierii investigatiei nu a fost anuntata, a declarat Administratia pentru Siguranta Traficului National din SUA, potrivit BBC.

Ca parte a update-ului pentru pilotul automat, in cazul in care alertele de a prelua controlul volanului sunt ignorate, automobilul va trebui oprit, iar apoi poate fi reactivat pilotul automat.

Musk a declarat ca acest update va face ca pilotul automat sa aiba abilitatea sa semnaleze orice potential obstacol.

Sursa: HotNews
Foto: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.