FB Promo
Serviciile medicale validate si decontate cu ajutorul cardului de sanatate
Vizite: 1685
6 mai 2015
Serviciile medicale validate si decontate cu ajutorul cardului de sanatate
Serviciile medicale validate si decontate cu ajutorul cardului de sanatate
Share |

Începând de la 1 mai 2015, cardul de sănătate este singurul instrument de validare și decontare a serviciilor medicale prevăzute în pachetul de bază, pentru persoanele asigurate cu vârsta de peste 18 ani, relateaza Digi24.

Potrivit informațiilor postate pe site-ul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, cardul se folosește astfel:

În asistența medicală primară și în asistență medicală ambulatorie de specialitate de medicină dentară utilizarea cardului național de sănătate se face la momentul acordării serviciilor medicale.

În asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialitățile clinice cardul va fi utilizat la momentul acordării serviciilor medicale, cu excepția serviciilor de sănătate conexe actului medical pentru care nu este necesară prezentarea cardului.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.