FB Promo
Winamp se inchide | Decizia vine la 15 ani de la prima versiune | VIDEO
Vizite: 2936
23 noiembrie 2013
Winamp se inchide | Decizia vine la 15 ani de la prima versiune | VIDEO
Winamp se inchide | Decizia vine la 15 ani de la prima versiune | VIDEO
Share |
Winamp se va inchide pe 21 decembrie, asa ca ati face bine sa va descarcati cea mai noua versiune pana la aceasta data. Ulterior, nu vor mai aparea versiuni noi si nici update-uri. Winamp a fost, ani la rand, cel mai iubit player pentru amatorii de muzica, insa in ultima perioada popularitatea lui a scazut.

Winamp s-a lansat in 1997 si a castigat rapid popularitate prin skinurile sale si prin mesajul audio "It really whips the llama's ass". Putea rula o multime de formate, intre care mp3, AAC, MIDI si WAV, si si-a facut rapid loc pe desktopurile noastre. Era un soft micut, fapt care i-a permis sa fie unul dintre cele mai rapide playere de pe piata.

In 1999, la doi ani de la lansarea sa, Winamp era cumparat de gigantul AOL pentru suma de 400 de milioane de dolari. S-a vandut impreuna cu radioul care functiona pe Internet Spinner.com, serviciu care a fost de asemenea inchis in august.

 

Sursa: Yoda
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.