FB Promo
Vezi care sunt cele mai utile aplicatii mobile pentru sport si dieta
Vizite: 1912
18 iulie 2013
Vezi care sunt cele mai utile aplicatii mobile pentru sport si dieta
Vezi care sunt cele mai utile aplicatii mobile pentru sport si dieta
Share |

 În magazinele virtuale Google Play, AppStore, Windows Phone sau BlackBerry World există o mulțime de aplicații mobile pentru sport și dietă, accesibile tuturor utilizatorilor de smartphone-uri care vor să facă mișcare, să aibă o alimentație sănătoasă și să intre în formă.

Printre cele mai utile aplicații mobile pentru sport sunt cele dedicate alergărilor sau antrenamentelor fitness, acestea înregistrând de altfel și cel mai mare număr de descărcări.

Aplicațiile pentru alergare Runtastic și RunKeeper, disponibile pe toate sistemele de operare, sunt printre cele mai populare aplicații din magazinele dedicate, deoarece indică timpul parcurs, distanța, traseul, ritmul cardiac sau consumul de calorii pe toată durata antrenamentului utilizatorului.

O altă categorie foarte populară printre utilizatorii de smartphone-uri este cea de aplicații mobile pentru fitness, printre cele mai utilizate programe numărându-se Daily Workout, Workout Scheduler, Fitness Buddy 300+ sau JEFIT, fiecare incluzând diferite tipuri de exerciții pentru toniferea corpului, dar și exemple video pentru practicarea corectă a exercițiilor.

 

Sursa: Romania Libera
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.