FB Promo
Vanzarile de telefoane mobile ale grupului finlandez Nokia au scazut cu 27%
Vizite: 1939
22 iulie 2013
Vanzarile de telefoane mobile ale grupului finlandez Nokia au scazut cu 27%
Vanzarile de telefoane mobile ale grupului finlandez Nokia au scazut cu 27%
Share |
Vânzările de telefoane mobile ale grupului finlandez Nokia au scăzut cu 27% în trimestrul al doilea, la 61,1 milioane de unități, minimul ultimilor opt ani, rezultatele dezamăgind atât pe segmentul smartphone cât și pe cel al terminalelor clasice, potrivit Financial Times.
 
Rezultatul înregistrat de Nokia în trimestrul al doilea este cel mai slab începând cu trimestrul al doilea din 2005, când grupul a vândut 60,8 milioane de telefoane. Analiștii consultați se așteptau la vânzări de 63,5 milioane de unități.
 
Vânzările de smartphone-uri au crescut de la 6,1 milioane de unități în trimestrul al doilea al anului trecut la 7,4 milioane în acest an, în timp ce analiștii anticipau 8,1 milioane de unități. Livrările de telefoane mobile clasice, mai ieftine, au scăzut de la 73,5 milioane anul trecut la 53,7 milioane.
 

 

Sursa: vocea Timisului
Foto: nokia.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.