FB Promo
TOP 10 cele mai bune SMARTPHONE-uri disponibile in prezent pe piata | APPLE pregateste lansarea noului iPhone 5S, respectiv iPhone 5C
Vizite: 2279
11 august 2013
TOP 10 cele mai bune SMARTPHONE-uri disponibile in prezent pe piata | APPLE pregateste lansarea noului iPhone 5S, respectiv iPhone 5C
TOP 10 cele mai bune SMARTPHONE-uri disponibile in prezent pe piata | APPLE pregateste lansarea noului iPhone 5S, respectiv iPhone 5C
Share |

Cel mai bun smartphone disponibil în prezent pe piață este modelul Galaxy S4 al sud-coreenilor de la Samsung, urmat de Blackberry Q10, Sony Xperia Z, Samsung Galaxy S3 și Google LG Nexus 4, potrivit unui clasament realizat de publicația The Telegraph, citat de Ziarul Financiar.


TOP 10 SMARTPHONES:

  1. Samsung Galaxy S4
  2. BlackBerry Q10
  3. Sony Xperia Z
  4. Samsung Galaxy S3
  5. Google LG Nexus 4
  6. HTC One
  7. Apple iPhone 5
  8. Samsung Galaxy Note 2
  9. Nokia Lumia 925
  10. Apple iPhone 4S

Apple va lansa noul iPhone 5S în cadrul unui eveniment ce va fi organizat la începutul toamnei, potrivit unor surse din domeniu. Încă nu există detalii despre cum ar putea arăta noul dispozitiv Apple, dar zvonurile care au circulat în industrie în ultimele luni oferă câteva indicii, relateaza Mediafax.

 

Potrivit Business Insider, care citează site-ul allthingsd.com, smartphone-ul va fi prezentat, cel mai probabil, pe 10 septembrie.

 

Fanii produselor Apple sunt sfătuiți să nu se aștepte la un design nou, cei mai mulți analiști spunând că următorul iPhone, pe care unii în numesc iPhone 5S, va arăta aproape identic cu cel aflat curent pe piață, iPhone 5. Noutățile vor apărea, cel mai probabil, în materie de componente interne, precum un procesor mai rapid și o cameră foto mai performantă.

 Conform altor zvonuri din industrie, Apple va introduce și o versiune mai ieftină de iPhone, un model cu o carcasă din plastic. Așa-numitul iPhone 5C va fi vândut la un preț mult mai mic față de noul iPhone și ar putea ajuta compania să avanseze pe piața smartphone-urilor. 

 

Sursa: Ziarul Financiar
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.