FB Promo
Sony revolutioneaza stocarea datelor cu un dispozitiv de stocare mic ce poate inmagazina 185 de TB
Vizite: 3546
7 mai 2014
Sony revolutioneaza stocarea datelor cu un dispozitiv de stocare mic ce poate inmagazina 185 de TB
Sony revolutioneaza stocarea datelor cu un dispozitiv de stocare mic ce poate inmagazina 185 de TB
Share |

Sony readuce în actualitate o tehnologie veche, într-un mod magistral. Compania a prezentat pe data de 4 mai un dispozitiv de stocare mic ce poate înmagazina 185 de TB. Cei de la Sony spun că într-un inch pătrat, tehnologia lor poate stoca 148GB de date, față de 29,5GB cât era recordul deținut până acum, scrie extremetech.com.

Cei de la Sony spun că acesta nu este doar un experiment. Ei susțin că noul dispozitiv de stocare a informației va fi comercializat și poate ajunge la firmele din lumea întreagă.

Singurul dezavantaj al acestui gadget este timpul destul de lung necesar pentru citirea și scrierea datelor. Așadar, tehnologia de acest tip va juca rolul de backup. Pentru viteză, tot SSD-urile sunt mai potrivite.

Chiar dacă e veche, tehnologia benzilor magnetice e folosită cu succes și într-unul dintre cele mai high tech locuri din lume, Acceleratorul de Particule de la Geneva.

 

Sursa: yoda.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.