FB Promo
Numarul hackerilor din Coreea de Nord s-a dublat in ultimii ani
Vizite: 2987
6 iulie 2014
Numarul hackerilor din Coreea de Nord s-a dublat in ultimii ani
Numarul hackerilor din Coreea de Nord s-a dublat in ultimii ani
Share |

Coreea de Nord a dublat, în ultimii doi ani, numărul hackerilor pe care-i utilizează pentru a efectua atacuri cibernetice și a creat baze în străinătate, a anunțat duminică agenția de presă sud-coreeană, relateaza Mediafax.

Unitatea "hackerilor" din Coreea de Nord este alcătuită în prezent din 5.900 de persoane, față de 3.000 în urmă cu doi ani, scrie Yonhap.

"Țara comunistă deține o unitate de hackeri, plasată sub tutela Biroului General pentru Recunoaștere, din care fac parte aproximativ 1.200 de hackeri profesioniști", precizează agenția, care citează o sursă căreia nu-i dezvăluie numele.

Hackerii nord-coreeni au acționat uneori de la baze instalate în străinătate, inclusiv în China, adaugă Yonhap.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.