FB Promo
Lenovo crede ca ar putea redresa Motorola chiar in mai putin de un an
Vizite: 3205
13 februarie 2014
Lenovo crede ca ar putea redresa Motorola chiar in mai putin de un an
Lenovo crede ca ar putea redresa Motorola chiar in mai putin de un an
Share |

Lenovo, companie care a surprins multa lume prin doua achizitii de peste cinci miliarde dolari, e increzatoare ca va putea repune Motorola Mobility pe linia de plutire in 9-15 luni de la parafarea tranzactiei. Lenovo spune ca are peste patru miliarde dolari in cash si a raportat cel mai bun trimestru din istoria sa: primul in care afacerile depasesc zece miliarde dolari, relateaza HotNews.

Yang Yuanqing, puternicul sef al companiei chineze Lenovo, spune ca cele doua achizitii anuntate nu trebuie privite ca fiind o actiune agresiva, iar faptul ca au venit atat de aproape ca timp una de alta tine de ocaziile din piata ce nu puteau fi ratate.

Lenovo anuntase ca va prelua cu 2,3 miliarde dolari divizia de servere low-end a IBM si nici zece zile mai tarziu anunta ca va prelua de la Google si divizia Motorola Mobility, pentru 2,9 miliarde dolari.

Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.