FB Promo
Google considera ca Amazon este cel mai mare concurent al sau
Vizite: 3070
14 octombrie 2014
Google considera ca Amazon este cel mai mare concurent al sau
Google considera ca Amazon este cel mai mare concurent al sau
Share |

Eric Schmidt, președintele executiv al grupului Google, a declarat că, deși multă lume crede că Bing și Yahoo ar fi marii concurenți ai companiei pe care o conduce, de fapt această poziție este ocupată de Amazon, relateaza Mediafax.

"Multă lume crede că Bing și Yahoo sunt marii noștri concurenți. În realitate, cel mai mare concurent în materie de căutări online este Amazon ", a spus Schmidt, într-un discurs susținut cu ocazia unei vizite la un start-up din Berlin.

"Evident, ei se concentrează mai mult pe partea comercială, însă, în mod fundamental, răspund întrebărilor utilizatorilor și căutărilor, cum facem și noi", a mai spus Schmidt.

"Și, un lucru și mai important, undeva, cineva, într-un garaj, este pe cale să-și ascută armele contra noastră, știu, pentru că, în urmă cu nu foarte mult timp, noi eram cei din garaj", a mai spus șeful Google.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.