FB Promo
Facebook va lansa un sistem de detectare a conturilor false
Vizite: 1568
25 martie 2016
Facebook va lansa un sistem de detectare a conturilor false
Facebook va lansa un sistem de detectare a conturilor false
Share |

Nu doar vedetele au avut neplăcerea de a-și vedea fotografiile personale în alte conturi de pe rețelele de socializare. Pentru a lupta împotriva impostorilor care folosesc nume și poze ale altor persoane pentru a crea conturi false, Facebook a creat un instrument pentru a-i detecta, relateaza Digi24.

Aplicația, care se află în teste, te va anunța dacă cineva îți folosește numele și fotografiile și îți va permite să-i raportezi, informează Mashable.

Conturile false contravin politicilor companiei, însă sunt greu de descoperit dacă victimele nu știu că au fost vizate de hoții de identitate.

Antigone Davis, cel care este responsabil de problemele de securitate ale companiei, a spus că, în urma feedback-urilor pe care le-au primit, au înțeles că acest tip de probleme afectează în special femeile. Și este un fenomen îngrijorător în anumite regiuni unde imitarea unei persoane poate avea repercusiuni culturale sau sociale.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.