FB Promo
Facebook lucreaza la o aplicatie de chat care va permite utilizatorilor sa ramana anonimi
Vizite: 3139
8 octombrie 2014
Facebook lucreaza la o aplicatie de chat care va permite utilizatorilor sa ramana anonimi
Facebook lucreaza la o aplicatie de chat care va permite utilizatorilor sa ramana anonimi
Share |

Facebook ar putea lansa în săptămânile următoare o nouă aplicație de chat care va permite utilizatorilor să comunice fără să își dezvăluie identitatea, similar aplicațiilor de telefonie mobilă Secret și Whisper, relatează The New York Times, relateaza Mediafax.

Potrivit unor surse familiare cu proiectul, noua aplicație va putea fi folosită de cei care doresc să își păstreze anonimatul în discuțiile purtate pe internet, o opțiune care în prezent nu este disponibilă pentru utilizatorii serviciilor Facebook.

Încă nu este clar cum va funcționa noua aplicație, dacă va presupune trimiterea de mesaje sau dacă se va intersecta cu platforma principală a Facebook, scire The New York Times.

Compania americană s-a confruntat recent cu o serie de probleme privind obligativitatea ca utilizatorii să își declare numele real, iar săptămâna trecută a cerut scuze comunității gay, promițând că membrii acesteia vor putea să își creeze profiluri pe Facebook folosind pseudonime sau nume de scenă.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.