FB Promo
Cartelele SIM foarte vulnerabile fata de atacurile cibernetice
Vizite: 1897
24 iulie 2013
Cartelele SIM foarte vulnerabile fata de atacurile cibernetice
Cartelele SIM foarte vulnerabile fata de atacurile cibernetice
Share |
O noua vulnerabilitate, provocata de standardele de criptare din anii `70, a fost identificata de expertii in securitatea mobila.

Dupa ce o noua vulnerabilitate a fost descoperita in cadrul cartelelor Sim, milioane de telefoane mobile ar putea fi expuse riscului de a fi atacate cibernetic. Prin trimiterea unui simplu text analistii de securitate au reusit sa incarce malware pe dispozitivele de telefonie mobile. ... citeste mai mult
Sursa: 9am
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.