FB Promo
CNADNR arunca 6 milioane de euro pe un studiu de fezabilitate inutila
Vizite: 1865
22 mai 2015
CNADNR arunca 6 milioane de euro pe un studiu de fezabilitate inutila
CNADNR arunca 6 milioane de euro pe un studiu de fezabilitate inutila
Share |

Compania de Autostrăzi va cheltui apoape 6 milioane și jumătate de euro pentru revizuirea studiului de fezabilitate al tronsonului Târgu Mureș - Ditrău de pe autostrada care face legătura cu Iașiul, relateaza Digi24.

Banii vor merge către un consorțiu format din două firme românești și una spaniolă, care se angajează să termine studiul în ultimul trimestru din 2016.

Problema este însă că, în varianta finală a Master Planului prezentat de ministerul Transporturilor, tronsonul respectiv de autostradă ar urma să fie construit abia în 2023, iar studiul de fezabilitate să fie refăcut între anii 2021 - 2022, pentru că valabilitatea unui astfel de document este de doi ani.

 

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.