FB Promo
CEDO a decis: Site-urile sunt responsabile legal pentru comentariile lasate de utilizatori
Vizite: 1924
11 octombrie 2013
CEDO a decis: Site-urile sunt responsabile legal pentru comentariile lasate de utilizatori
CEDO a decis: Site-urile sunt responsabile legal pentru comentariile lasate de utilizatori
Share |

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a decis, joi, că instanțele din Estonia au procedat corect amendând Delfi, unul dintre cele mai mari site-uri de știri din țară, care a fost dat în judecată pentru comentariile anonime ofensatoare vizând un articol, relateaza Mediafax.

Șapte judecători ai Uniunii Europene au stabilit că site-ul de știri din Estonia este responsabil din punct de vedere legal pentru comentariile ofensatoare pe care le lasă utilizatorii, informează pcworld.com.

În ianuarie 2006, Delfi a publicat un articol despre decizia unei companii de feriboturi de a schimba rutele, ceea ce a dus la întârzieri în deschiderea unor drumuri alternative mai ieftine către unele insule. Mai mulți cititori au scris comentarii jignitoare și amenințătoare la adresa companiei și a proprietarului ei. Drept urmare, proprietarul companiei a dat în judecată Delfi, în aprilie 2006, și a primit 433 de dolari despăgubiri.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.