FB Promo
Amazon va lansa un dispozitiv TV pana la sfarsitul anului. Cum va functiona `cinnamon`
Vizite: 2863
4 octombrie 2013
Amazon va lansa un dispozitiv TV pana la sfarsitul anului. Cum va functiona `cinnamon`
Amazon va lansa un dispozitiv TV pana la sfarsitul anului. Cum va functiona `cinnamon`
Share |

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, plănuiește să lanseze cu prilejul sărbătorilor de iarnă un dispozitiv care va premite transmiterea conținutului video de pe internet pe ecranul unui televizor, relateaza Mediafax.

Conform cotidianului economic The Wall Street Journal, care citează surse, noul dispozitiv va permite lărgirea ariei de difuzare a serviciului de streaming existent al Amazon, prin care filme și seriale pot fi vizionate online pe acest site. Amazon va intra astfel în concurență cu site-urile Netflix și Hulu.

Noul decodor TV le va permite utilizatorilor și accesul la conținutul (video, muzică și jocuri) furnizat de alte companii, nu doar la conținutul disponibil pe Amazon.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.