FB Promo
Cercetare stiintifica: Iisus nu a murit pe cruce
Vizite: 3365
16 iulie 2010
Cercetare stiintifica: Iisus nu a murit pe cruce
Cercetare stiintifica: Iisus nu a murit pe cruce
Share |
Crucificarea se afla in cercetare. Gunnar Samuelsson - teolog suedez, in lucrarea sa de doctorat, argumenteaza ca crucea pe care se presupune ca ar fi fost rastignit Iisus nu era sub forma de cruce.

Acesta explica pentru un post de radio german - DRadio Wissen, "Noul Testament spune ca Iisus a murit pe ceva numit "staurus"... care este un nume grecesc pentru cruce sau stalp...  Eu il numesc instrumentul de executie pentu a fi distins de denumirea populara sugerand ca este o cruce, pentru ca nu este neaparat o cruce - putea fi un stalp de lemn, un trunchi de copac sau orice altceva."
Sursa: Atlantic Wire

Autor: Heather Horn
Spune-ti parerea
ovidiu
19 Noiembrie 2010, 16:46
nui adevarat cititi scriptura si o sa vedeti ca este o minciuna
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.