FB Promo
Tiberiu Useriu a castigat, pentru al treilea an consecutiv, ultramaratonul 6633 din apropierea Cercului Polar | VIDEO
Vizite: 1696
16 martie 2018
Tiberiu Useriu a castigat, pentru al treilea an consecutiv, ultramaratonul 6633 din apropierea Cercului Polar | VIDEO
Tiberiu Useriu a castigat, pentru al treilea an consecutiv, ultramaratonul 6633 din apropierea Cercului Polar | VIDEO
Share |

Bistriteanul Tiberiu Useriu, in varsta de 44 ani, a reusit sa castige, in noaptea de joi spre vineri, pentru a treia oara consecutiv din tot atatea participari, ultramaratonul 6633 Arctic Ultra, considerat printre cele mai dificile din lume, avand in vedere ca se desfasoara in zona Cercului Polar, potrivit Agerpres, relateaza HotNews.

 

Cursa a debutat in data de 8 martie, iar Tibi a reusit sa o incheie dupa 7 zile si aproximativ 5 ore. Ca de fiecare data, Tiberiu Useriu a trecut linia de start tinand in maini steagul Romaniei, care avea de data aceasta pe el si insemnele Centenarului Marii Uniri. Mai mult, organizatorii l-au intampinat pe Tibi in acordurile Imnului National al Romaniei si l-au imbratisat si felicitat.

Patru romani, intre care o femeie, s-au aflat pe lista de start a Maratonului 6633 Ultra, care s-a derulat intre 8-17 martie. Intre cei patru reprezentanti ai Romaniei s-au numarat Tibi Useriu, cel care a castigat editiile din 2016 si 2017, Avram Iancu, cunoscut pentru traversarea inot a Canalului Manecii sau parcurgerea, tot inot, a Dunarii, precum si Floretina Iofcea si Polgar Levente.

Considerata o competitie extrem de dura, desfasurata in conditii extreme, cu temperaturi cuprinse intre minus 30 si minus 50 de grade Celsius, in cele noua editii ale 6633 Arctic Ultra doar 32 de participanti au reusit sa ajunga la finish.

Sursa: Facebook
Foto: Facebook
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.