FB Promo
Tecau si Rojer, calificati in semifinalele Turneului Campionilor
Vizite: 942
19 noiembrie 2015
Tecau si Rojer, calificati in semifinalele Turneului Campionilor
Tecau si Rojer, calificati in semifinalele Turneului Campionilor
Share |

România are doi reprezentanți în semifinalele Turneului Campionilor. După Florin Mergea, care face pereche cu indianul Rohan Boppana în concursul de dublu, în penultimul act al întrecerii de la Londra s-a calificat și Horia Tecău, alături de partenerul său olandez, Jean-Julien Rojer, relteaza Digi24.

Favoriți numărul 2 la Londra, Tecău și Rojer s-au impus în două seturi, scor 6-4, 7-6 în fața perechii Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croația/Brazilia, nr.3), și au urcat pe primul loc în Grupa Fleming/McEnroe, scrie digisport.ro.

„Avem două victorii în două seturi. I-am învins și pe Dodig și Melo, care ne-au bătut la Roland Garros și aveau practic 1-0 în fața noastră. Ne bucurăm că jocul merge bine, că suntem sănătoși, că nu simt deloc durerea la deget pe care am căpătat-o în meciul anterior. Sunt mult mai bine decât ieri, azi nu l-am simțit deloc, am avut un tape de siguranță, dar practic nu m-am gândit deloc la asta și mă bucur că sunt sănătos”, a declarat Horia Teccău, în exclusivitate pentru Digi Sport, după meciul câștigat în fața perechii formate din Ivan Dodig și Marcelo Melo.

 

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.