FB Promo
Scrima | Ana Maria Popescu Branza, medalie de aur la Grand Prix-ul de spada de la Budapesta
Vizite: 2313
11 martie 2019
Scrima | Ana Maria Popescu Branza, medalie de aur la Grand Prix-ul de spada de la Budapesta
Scrima | Ana Maria Popescu Branza, medalie de aur la Grand Prix-ul de spada de la Budapesta
Share |
Sportiva Ana Maria Popescu Branza a câtigat, duminic, medalia de aur la Grand Prix-ul de spad de la Budapesta, potrivit News.ro.
 
Românca a învins-o în turul întâi pe Maria Obraztsova (Rusia), cu 15-11. În 16-imi, ea a trecut cu 15-12 de Katharine Holmes (SUA), în optimi a câtigat întâlnirea cu franuzoaica Auriane Mallo (15-9), iar în sferturi a eliminat-o pe Kelley Hurley (SUA), cu 14-13.
 
În semifinale, Popescu s-a impus cu 13-11 în meciul disputat împotriva sud-coreencei Injeong Choi, iar în final Ana-Maria Popescu a învins-o cu 15-7 pe o alt spadasin din Coreea de Sud, Young Mi Kang.
 
Tot la Budapesta, Amalia Ttran a pierdut pe tabloul de 64 la Kelley Hurley (SUA), cu 13-15.
Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.