FB Promo
Scapa de suspendare? Maria Sarapova, inscrisa pe lista turneului de la Madrid
Vizite: 1058
31 martie 2016
Scapa de suspendare? Maria Sarapova, inscrisa pe lista turneului de la Madrid
Scapa de suspendare? Maria Sarapova, inscrisa pe lista turneului de la Madrid
Share |

Maria Șarapova a anunțat că a fost găsită dopată la Australian Open și este suspendată din circuitul feminin de tenis până la finalizarea anchetei. Acest lucru presupune că nu poate participa la turneele WTA, dar ocupanta locului 11 mondial a luat o decizie neașteptată, relateaza Digi24.

Conform tennisworldusa.org, Maria Șarapova s-a înscris la turneul de la Madrid, care se va desfășura în perioada 30 aprilie - 7 mai, pe zgură. Astfel, Maria lasă de înțeles că speră să scape de suspendare în următoarea lună, pentru a fi prezentă la competiția iberică, informează digisport.ro.

După primele reacții ale ITF, fostul număr unu mondial riscă o suspendare de maximum patru ani. Totuși, jurnaliștii americani au venit cu o ipoteză conform căreia sportiva din Rusia poate reveni mult mai repede în circuit.

Șarapova poate scăpa cu o pedeapsă de doar câteva luni, datorită unui articol din regulamentul WADA, 10.6.1, care oferă clemență sportivilor care acordă „un ajutor substanțial”, în cazul în care sunt implicați.

„Un jucător care oferă ajutor substanțial va trebui să facă cunoscute printr-o declarație scrisă toate informațiile care au legătură cu problema în cauză. Va trebui să colaboreze 100% în investigație. Detaliile trebuie să reprezinte o parte importantă a procesului și trebuie să fie credibile”, spune articolul 10.6.1.

Sursa: Digi24
Foto: indianexpress.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.