FB Promo
Primul amical din 2016: Romania - Lituania 1-0. Gafa organizatorilor
Vizite: 904
25 martie 2016
Primul amical din 2016: Romania - Lituania 1-0. Gafa organizatorilor
Primul amical din 2016: Romania - Lituania 1-0. Gafa organizatorilor
Share |

Reprezentativa pregătită de Anghel Iordănescu a câștigat meciul cu Lituania. Golul a fost marcat de stelistul Nicușor Stanciu în minutul 65, relateaza Digi24.

Amicalul România - Lituania a început cu o gafă a organizatorilor, care au încurcat imnurile. Imnul oaspeților trebuia intonat primul, dar nu s-a întâmplat așa. După ce a inceput imnul României, acest5a a fost oprit și început cel Lituanian.

Cu mai mulți titulari menajați, naționala lui Anghel Iordănescu a atacat încă din start. Torje și-a încercat șansa cu un șut fără preluare. Lituanienii au replicat pe finalul primei părți, dar Pantilimon a respins din lovitura liberă. Chiar înainte de pauză, șutul deviat al lui Torje a trecut puțin pe lângă poartă. După reluare, lovitura de cap a lui Moți a ocolit poarta. Introdus pe teren în minutul 46, Nicușor Stanciu și-a încununat debutul la națională cu un gol de pus în ramă.

„Tot ce îmi doream să debutez...este ceva unic”, a declarat Stanciu.

Reușita stelistului a fost și singura a meciului - România Lituania s-a terminat 1 la 0.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.