FB Promo
Meci suspect la Australian Open
Vizite: 1096
26 ianuarie 2016
Meci suspect la Australian Open
Meci suspect la Australian Open
Share |

Suspiciunile legate de aranjamentele din tenis continuă, după ce două case de pariuri online au blocat un meci de dublu mixt jucat la Australian Open. Este vorba despre partida în care Andrea Hlava-ckova și Lukasz Kubot i-au învins pe Lara Arruabarrena și David Marrero cu 6 la 0, 6 la 3, relateaza Digi24.

Bookmakerii au observat că pe acest meci s-au pariat sume neobișnuit de mari și au decis să blocheze oferta.

Învinșii au declarat că au avut probleme de sănătate, în timp ce Lukasz Kubot susține că n-a simțit că adversarii nu și-ar fi apărat corect șansele.

„Cu toții ar trebui să joace corect și fiecare răspunde pentru ce face. Nu este nimic dovedit și nu ar trebui să spunem nimic”, a declarat Lukasz Kubot.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.