FB Promo
FCSB - CFR Cluj 1-1 | Cu 3 etape de jucat din play-off, ros-albastrii raman pe primul loc, la doua puncte peste ardeleni
Vizite: 869
30 aprilie 2018
FCSB - CFR Cluj 1-1 | Cu 3 etape de jucat din play-off, ros-albastrii raman pe primul loc, la doua puncte peste ardeleni
FCSB - CFR Cluj 1-1 | Cu 3 etape de jucat din play-off, ros-albastrii raman pe primul loc, la doua puncte peste ardeleni
Share |

FCSB și CFR Cluj s-au anulat reciproc pentru a patra oară la rând, la capătul unui peci pe muchie de cuțit. Derby-ul de duminică s-a încheiat 1-1, același scor din celelalte 3 întâlniri de pe parcursul sezonului, iar bucureștenii pot fi considerați în mare parte câștigători ai titlului de campioni. Cu 3 etape rămase de jucat din play-off, roș-albaștrii rămân pe primul loc în clasament, la două puncte peste ardeleni, relateaza DigiSport.

FCSB și CFR Cluj s-au anulat reciproc pentru a patra oară la rând, la capătul unui peci pe muchie de cuțit. Derby-ul de duminică s-a încheiat 1-1, același scor din celelalte 3 întâlniri de pe parcursul sezonului, iar bucureștenii pot fi considerați în mare parte câștigători ai titlului de campioni. Cu 3 etape rămase de jucat din play-off, roș-albaștrii rămân pe primul loc în clasament, la două puncte peste ardeleni.

Fanii roș albaștrilor sperau la titlul cu numărul 27 și au pus în scenă o coregrafie pe măsură. După pasa de geniu marca Budescu, Man a irosit cea mai mare ocazie din prima parte (24).

CFR a replicat abia la 10 minute după pauză, prin fostul campion roș-albastru, Țucudean (55). Djokovic a deschis scorul cu o execuție fenomenală: șut din prima cu stângul, de la peste 20 de metri, care a făcut inutil plonjonul lui Bălgrădean (76).

Au urmat câteva atacuri ale gazdelor, dar lovitura de grație a venit în primul minut de prelungiri, din partea fundașului central Planic, care pe final a fost trimis vârf de antrenorul Nicolae Dică. Alibec a pasat decisiv pentru sârb, care a găsit singura modalitate prin care putea marca din acea poziție și FCSB a reușit să egaleze la 1 pentru a patra oară din tot atâtea dueluri cu CFR în acest sezon.

Etapa viitoare, roș albaștrii joacă la Iași, iar clujenii în Gruia cu Craiova.

Sursa: DigiSport
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.