FB Promo
Englezii nu mai vor in Champions League. Doresc infiintarea unei noi competitii
Vizite: 1146
3 martie 2016
Englezii nu mai vor in Champions League. Doresc infiintarea unei noi competitii
Englezii nu mai vor in Champions League. Doresc infiintarea unei noi competitii
Share |

Echipele cele mai mari din Anglia nu mai sunt interesate de participarea în UEFA Champions League. Șefii cluburilor Manchester United, Chelsea, Arsenal, Manchester City și Liverpool s-au întâlnit, marți seară, la Londra pentru a discuta despre o eventuală ieșire din Ligă și despre înființarea unei noi competiții, o SuperLigă a Europei din care să facă parte cele mai importante cluburi de pe continent, informează Digi Sport, relateaza Digi24.

Directorii celor cinci cluburi s-au întâlnit, alături de miliardarul american Stephen Ross, pentru a încerca să schițeze proiectul unei competiții în care marile forțe ale Angliei și ale Europei ar avea un loc asigurat indiferent de pozițiile din clasament, dezvăluie The Sun.

Ideea îi aparține lui Ross, patronul echipei de fotbal american Miami Dolphins, dar nu este una nouă. Și șefii lui AC Milan au discutat cu președintele primei ligi din Germania, Christian Seiffert, în urmă cu aproximativ o lună, pe marginea acestui subiect.

Potrivit The Sun, momentul oportun pentru lansarea noii competiții va fi în 2018, atunci când drepturile TV pentru UEFA Champions League se vor renegocia. Cluburile puternice ale Europei ar putea folosi acest pretext pentru a boicota Champions League și pentru a lansa SuperLiga.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.