FB Promo
Elvetianul Roger Federer, nr. 7 ATP, a ajuns la trofeul cu nr. 100 din cariera, dupa ce a castigat a 8-a finala a turneului de la Dubai
Vizite: 1993
4 martie 2019
Elvetianul Roger Federer, nr. 7 ATP, a ajuns la trofeul cu nr. 100 din cariera,  dupa ce a castigat a 8-a finala a turneului de la Dubai
Elvetianul Roger Federer, nr. 7 ATP, a ajuns la trofeul cu nr. 100 din cariera, dupa ce a castigat a 8-a finala a turneului de la Dubai
Share |

Elvețianul Roger Federer, nr. 7 ATP, a ajuns, sâmbătă, după ce a câștigat a 8-a finala a turneului de la Dubai, la trofeul cu nr. 100 din carieră. A fost o finală între două generații. Adversarul său a fost grecul Stefanos Tsisipas, nr. 11 ATP, cel care îl eliminase la Australian Open, relateaza Digi 24.

Meciul a fost câștigat de Roger Federer în două seturi, cu 6-4, 6-4, în o oră și 11 minute.

Elvețianul a ajuns în finala turneului din Emirate după o victorie în două seturi, 6-2, 6-2 în fața lui Boran Coric după doar 67 de minute. În ceea ce îl privește pe tânărul Stefanos Tsitsipas, o revelație în tenisul masculin, grecul a trecut în semifinale în trei seturi de Gael Monfils, după un meci electrizant. De luni, după al nouălea succes la rând, Tsitsipas va intra în premieră în top 10 ATP, fiind primul tenismen elen care reușește această performanță. Are 20 de ani.  

Roger Federer scrie acum o nouă pagină de istorie. Devine al doilea jucător, în era Open, care ajunge la o sută de turnee câștigate. Doar Jimmy Connors se află în fața lui, cu 109.

„Nu am crezut că va fi posibil să am 99 de titluri. Acum, mă îndrept spre sută, e un număr extraordinar, sună fabulos, încerc să îmi găsesc motivație de oriunde”, a declarat Federer înainte de finala de la Dubai.

Sursa: Digi 24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.