FB Promo
Elina Svitolina va dona toti banii castigati din turneele la care va participa in urmatoarea perioada Armatei
Vizite: 1619
27 februarie 2022
Elina Svitolina  va dona toti banii castigati din turneele la care va participa in urmatoarea perioada Armatei
Elina Svitolina va dona toti banii castigati din turneele la care va participa in urmatoarea perioada Armatei
Share |

Extrem de afectată de situația din țara natală, sportiva născută la Odesa a transmis un nou mesaj emoționant pe rețelele sociale, în a patra zi de la izbucnirea războiului, când au avut loc din nou proteste în întreaga lume. În cadrul postării sfâșietoare, intitulate ”scrisoare pentru patrie”, Elina Svitolina a anunțat decizia legată de viitoarele câștiguri din tenis și și-a arătat dragostea pentru țară.

”Scrisoare către patria mea. Sunt departe de Tine, departe de oamenii pe care îi iubesc, de oamenii mei, dar inima mea nu a fost niciodată atât de caldă și de plină de dragostea Ta.

Mi-e greu să exprim cât de specială Ești. Pentru mine, Tu ești puternică, frumoasă și specială. Mi-ai dat totul și eu prețuiesc fiecare bucată din Tine: cultura, educația, pământul, apele, orașele, oamenii. Oamenii mei.

Oamenii mei, mă tem în fiecare zi pentru voi. Sunt devastată, nu mă pot opri din plâns, inima mea nu încetează să sângereze. Dar sunt foarte mândră. Văzându-i pe oamenii noștri, mamele noastre, tații noștri, frații noștri, surorile noastre, copiii noștri cât de curajoși și puternici sunt și cum luptă pentru a te apăra. Ei sunt eroi.

Voi dona banii pe care îi voi câștiga din următoarele turnee pentru a ajuta armata și cauzele umanitare pentru a ajuta în apărarea Ta, țara noastră.

Ucraina, Tu ne unești, tu ești identitatea noastră, Tu ești trecutul și viitorul nostru. Noi suntem Ucraina.

Fie ca lumea să vadă și să ne ajute să Te protejăm. Ești în toate rugăciunile mele. Ești mereu cu mine. Eu sunt Ucraina. Noi suntem Ucraina.

Elina Svitolina, o ucraineană mândră”, se arată în scrisoarea publicată de Elina Svitolina, pe Twitter.

Elina Svitolina, peste 21 de milioane de euro câștigate din tenis

Elina Svitolina, sportivă clasată pe locul 15 în ierarhia WTA, fost număr trei mondial, a câștigat, de-a lungul carierei, 21.342.000 de euro din tenis.

În acest an, câștigurile Elinei Svitoline au fost mici, doar 185.000 de dolari, din cauza rezultatelor sub așteptări.

În 2022, ucraineanca a avut cel mai lung parcurs la Australian Open, unde a cedat în turul trei la Victoria Azarenka, 0-6, 2-6.

Sursa: DigiSport
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.