FB Promo
Cu trei jucatori de la Poli si Ripensia Timisoara, nationala de juniori a remizat la Arad cu cea a Serbiei
Vizite: 2044
10 martie 2021
Cu trei jucatori de la Poli si Ripensia Timisoara, nationala de juniori a remizat la Arad cu cea a Serbiei
Cu trei jucatori de la Poli si Ripensia Timisoara, nationala de juniori a remizat la Arad cu cea a Serbiei
Share |

Meciul amical dintre România U19 și Serbia U19, pe stadionul Francisc Neumann din Arad s-a terminat 0-0. În teren au fost și trei jucători de la echipele de liga secundă din Timișoara, iar un alt timișorean fusese și el convocat. De asemenea, din oraș există convocări și la o acțiune de selecție pentru U16.

Meciul de la Arad a început la ora 12 la amiză și s-a terminat la scorul de 0-0. Otto Hindrich, portarul clujean titular de drept la ASU Poli a fost titular între buturi. El a fost utilizat de selecționerul Dan Oprescu doar în prima repriză, deoarece s-a rulat tot lotul. În a doua jumătate a meciului au intrat și jucătorii convocați de la Ripensia. Este vorba de fundașul Cosmin Gladun, dar și de mijlocașul Ion Vasluian. Ei au jucat tot 45 de minute. la Lot mai fusese convocat și portarul timișorean Răzvan Sava, de la AC Torino, dar el s-a aflat printre mai mulți jucători care nu au onorat convocarea.

Trebuie spus că astăzi s-a terminat și o acțiune de selecție pentru naționala U16, organizată în perioada 7-10 martie la Buftea. Staff-ul condus de Victor ene i-a chemat pe trei jucători de la LPS Banatul: portarul Alex Jurca, fundașul Sebastian Ticuș și mijlocașul Fabiano Cibi.

Sursa: TimisPlus
Foto: frf.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.