FB Promo
Calarie | Romania organizeaza dupa o pauza de 7 ani concursul de sarituri peste obstacole
Vizite: 2956
23 mai 2013
Calarie | Romania organizeaza dupa o pauza de 7 ani concursul de sarituri peste obstacole
Calarie | Romania organizeaza dupa o pauza de 7 ani concursul de sarituri peste obstacole
Share |
România găzduiește între 30 mai și 2 iunie, după o pauză de 7 ani, primul concurs internațional de sărituri peste obstacole ''FEI - Longines Grand Prix'', cu premii de 45.000 euro, sub egida Federației Ecvestre Internaționale, la sediul clubului Equestria din Tâncăbești.
 
 
Pe 28 mai, la Jockey Club (Str. Episcopiei, nr. 9), de la ora 11,00, are loc conferința de presă de prezentare a evenimentului, la care au fost invitați Alexandru Iavoroski, președintele juriului, fost președinte al Federației Române Ecvestre și secretar general al federației turce; Gilbert Remy, șef de pistă la concurs, arbitru internațional; Ilie Georgescu, președintele Comitetului Alergărilor de la Jockey Club, partener-sponsor al competiției; Ozana Moraru, președintele clubului Equestria. 
 
Obiectivul competiției este înscrierea echitației autohtone în circuitul țărilor active la nivel competițional european, apte să organizeze concursuri de nivel internațional cu acumulare de puncte FEI - Longines, cuantificabile pentru ierarhia mondială a probelor de sărituri peste obstacole. 
 
 

 

Sursa: Agerpres
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.