FB Promo
Acuzații de coruptie la Roland Garros. Bilete si contracte date pe sub mana
Vizite: 2232
4 mai 2016
Acuzații de coruptie la Roland Garros. Bilete si contracte date pe sub mana
Acuzații de coruptie la Roland Garros. Bilete si contracte date pe sub mana
Share |

Cu mai puțin de două săptămâni înaintea startului turneului de mare slem de la Roland Garos, Federația Franceză de Tenis are mari probleme. Sediul organizației a fost percheziționat într-un dosar de corupție. Ancheta, deschisă pe 19 martie, vizează vânzarea ilegală a biletelor pentru turneul de la Paris, dar și modul în care a fost atribuit contractul pentru modernizarea arenei.Cu mai puțin de două săptămâni înaintea startului turneului de mare slem de la Roland Garos, Federația Franceză de Tenis are mari probleme. Sediul organizației a fost percheziționat într-un dosar de corupție. Ancheta, deschisă pe 19 martie, vizează vânzarea ilegală a biletelor pentru turneul de la Paris, dar și modul în care a fost atribuit contractul pentru modernizarea arenei, relateaza Digi24.

La câteva ore după ce conducerea Federației Franceze de Tenis a ținut o conferință de presă, în carte a vorbit despre pregătirile pentru turneul care începe pe 16 mai, la sediu au ajuns și procurorii. Aceștia verifică informații referitoare la traficul cu bilete, care ar fi controlat chiar de la vârful organizației. Conform L'Equipe, verificările au vizat în special biroul președintelui FFT, Jean Gachassin. De asemenea, presa de la Paris vorbeșt5e și despre probleme de legalitate în acordarea contractului de renovare și mărire a arenei Roland Garros.

Ancheta procurorilor a fost deschisă după ce acuzațiile au ajuns, printr-o scrisoare anonimă, anul trecut, la Ministerul Sportului. Doi inspectori guvernamentali au verificat și au recomandat sesizarea parchetului. Au atras atenția cheltuielile, considerate exorbitante, ale lui Jean Gachassin. Printre altele, acesta deține două mașini de lux, fiecare cu șoferul său. De asemenea, inspectorii au aflat că, în fiecare an, șeful Federației Franceze de Tenis vinde biletele gratuite care îi revin în lojele de pe arena centrală a complexului. Intermediar este o agenție de voiaj deținută de un prieten din copilărie.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.