FB Promo
AP: FIFA recunoaste cazurile de mita
Vizite: 1062
17 martie 2016
AP: FIFA recunoaste cazurile de mita
AP: FIFA recunoaste cazurile de mita
Share |

FIFA recunoaște cazurile de mită scoase la iveală de procurorii americani. Este vorba, printre altele de atribuirea organizării campionatelor mondiale din 1998, din Franța, și 2010, în Africa de Sud. Și precizează că drepturile de organizare ar fi fost vândute de nenumărate ori de membrii Comitetului Executiv, relateaza Digi24.

Într-un comunicat de presă, forul mondial spune că este victimă a funcționarilor corupți pe care îi acuză de abuz de putere.

FIFA a trimis astăzi procurorilor americani mai multe documente prin care pretinde daune de zeci de milioane de dolari de la 41 de foști angajați și colaboratori implicați în dosarul de corupție instrumentat în SUA.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.