FB Promo
"Vedeam fisuri in oasele Simonei". McEnroe anunta de ce a pierdut Halep cu Konta
Vizite: 1288
13 iulie 2017

"Vedeam fisuri in oasele Simonei". McEnroe anunta de ce a pierdut Halep cu Konta
Share |

Simona Halep a fost la două puncte de semifinalele de la Wimbledon, dar și de numărul unu mondial. Românca de 25 de ani a pierdut însă disputa cu Johanna Konta (7-6, 6-7, 4-6) și John McEnroe, fostul mare campion, a explicat care a fost motivul care a dus la înfrângere, relateaza DigiSport.

Dacă nu știați că publicul poate fi diferența dintre a câștiga și a pierde, înseamnă că nu v-ați uitat suficient la tenis.

S-a întâmplat în tie-break ți din cauza asta Simona și-a pierdut serviciul. Puteam vedea fisuri în oasele româncei în acele momente", a spus John McEnroe, citat de Tennis World USA.

Sursa: DigiSport
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.