FB Promo
Baschet: LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria play-off-ului NBA
Vizite: 1231
26 mai 2017
 Baschet: LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria play-off-ului NBA
Baschet: LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria play-off-ului NBA
Share |

LeBron James, superstarul echipei Cleveland Cavaliers, a devenit joi seara cel mai bun marcator din istorie in playoff-ul campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), depasindu-l pe legendarul Michael Jordan, informeaza AFP, conform Agerpres si Digi24.

James, in varsta de 32 ani, a depasit recordul lui Jordan (5.987 puncte), in cel de-al treilea sfert al meciului numarul 5 al finalei Conferintei de Est, impotriva formatiei Boston Celtics.

Cu un minut si 35 de secunde inainte de finalul reprizei a treia, "King James" a inscris un cos de trei puncte, ajungand la un total de 29 de puncte in meciul respectiv si de 5.989 puncte in intreaga sa cariera.

Tot joi, la finalul antrenamentului de dimineata, James recunoscuse ca acest record era "un obiectiv personal", respingand insa orice comparatie cu Jordan si refuzand sa relanseze eterna dezbatere legata de stabilirea celui mai bun jucator din istoria NBA.

LeBron James are in palmares trei titluri de campion al NBA si patru trofee rezervate celui mai valoros jucator (MVP).

Michael Jordan a cucerit, la randul sau, sase titluri NBA si cinci trofee MVP, in anii 1990, cu echipa Chicago Bulls.

Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.