FB Promo
William Hague demisioneaza din functia de ministru de Externe al Marii Britanii
Vizite: 1411
15 iulie 2014
William Hague demisioneaza din functia de ministru de Externe al Marii Britanii
William Hague demisioneaza din functia de ministru de Externe al Marii Britanii
Share |

Ministrul britanic de Externe, William Hague, a anunțat luni că demisionează din funcția sa, pentru a deveni liderul Camerei Comunelor din Parlamentul Marii Britanii.

"În această seară demisionez din funcția de ministru de Externe, pentru a deveni liderul Camerei Comunelor", a scris Hague într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

Hague, care a fost șef al diplomației britanice timp de patru ani, a afirmat, de asemenea, că nu se va prezenta la alegerile legislative din mai 2015, pentru a "mă consacra lucrurilor pe care le-am dorit să la fac întotdeauna", a adăugat el.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.