FB Promo
Primul Congres al Partidului Miscarea Populara: Elena Udrea a fost aleasa presedintele PMP | Cristian Diaconescu este candidatul PMP la alegerile prezidentiale
Vizite: 1631
8 iunie 2014
Primul Congres al Partidului Miscarea Populara: Elena Udrea a fost aleasa presedintele PMP | Cristian Diaconescu este candidatul PMP la alegerile prezidentiale
Primul Congres al Partidului Miscarea Populara: Elena Udrea a fost aleasa presedintele PMP | Cristian Diaconescu este candidatul PMP la alegerile prezidentiale
Share |

Elena Udrea a fost aleasa, sambata, presedintele Partidului Miscarea Populara, in cadrul primului congres al formatiunii. In cursa pentru conducerea partidului se inscrisesera initial 5 candidati, insa 3 dintre ei au renuntat chiar in ziua congresului, lupta finala dandu-se intre Elena Udrea si Daniel Funeriu. Presedintele PMP Dambovita, Adrian Radulescu, s-a retras sambata dimineata din cursa pentru sefia PMP, anuntand ca o sustine pe Elena Udrea. Gelu Visan a fost al doilea candidat la conducerea PMP care s-a retras sambata din cursa, anuntandu-si sustinerea pentru Elena Udrea, iar Adrian Papahagi s-a retras si el, anuntand ca il sustine pe Daniel Funeriu.

Elena Udrea a fost aleasa in functia de presedinte al partidului, obtinand 742 voturi. Daniel Funeriu a intrunit 209 voturi.

Elena Udrea a declarat, dupa ce a fost aleasa presedinte al PMP, ca le promite reprezentantilor partidului ca vor schimba impreuna clasa politica, ca vor conta in alegerile prezidentiale din aceasta toamna si ca PMP va fi primul partid din Romania in 2016.

Fostul consilier prezidential Cristian Diaconescu este candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale. Anuntul a fost facut sambata, in cadrul primului Congres al Partidului Miscarea Populara, de catre noul presedinte al formatiunii, Elena Udrea. Tot sambata, Elena Udrea a fost aleasa presedintele PMP. Elena Udrea a precizat ca PMP a ales sa mearga cu candidat propriu la primul tur al prezidentialelor, iar in turul al doilea "il vom sustine pe cel mai bun".

Udrea a spus, in fata delegatilor la Congres, ca primul anunt pe care doreste sa-l faca in calitatea de presedinte al PMP este numele candidatului la alegerile prezidentiale, respectiv Cristian Diaconescu.

"Este onoare pe care mi-o faceti, accept candidatura cu sprijinul si cu munca tuturor. Respectul pentru tara, pentru demnitate, lege si ordine pentru toata lumea, egalitatea de sanse, drepturile fiecaruia de a fi liber in tara lui reprezinta liniile solemne fata de care ma angajez in fata dumneavoastra. Orice presedinte al Romaniei trebuie sa se gandeasca la intregirea neamului romanesc, Asa sa-mi ajute Dumnezeu!", a spus la randul sau Cristian Diaconescu, citat de Mediafax.

 

Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.