FB Promo
Macovei: Romania lui Ponta este Romania corupților. El protejeaza coruptii, nu romanii
Vizite: 3097
12 aprilie 2014
Macovei: Romania lui Ponta este Romania corupților. El protejeaza coruptii, nu romanii
Macovei: Romania lui Ponta este Romania corupților. El protejeaza coruptii, nu romanii
Share |

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, vineri, la Alba Iulia, că declarațiile premierului Victor Ponta referitoare la "baronii" din PSD care sunt cercetați reprezintă "o trădare de țară" deoarece premierul "protejează corupții, nu protejează românii", relateaza Mediafax.

"Toate aceste declarații (ale lui Victor Ponta - n.r.) arată că România lui Ponta este România corupților și el protejează corupții, nu protejează românii. El nu protejează legea, nu protejează banul public. Toate aceste declarații ale primului ministru, pentru că vin de la primul ministru, sunt declarații care fac foarte rău țării, sunt trădare de țară. În clipa în care spui că tu ești de partea tuturor acestor oameni cercetați, unii arestați, unii nearestați, dar cercetați și sunt inculpați fac foarte rău țării. E o dovadă de trădare a țării pentru că țara nu e formată din corupți. Pentru Dumnezeu, România nu e coruptă, baronii sunt", a afirmat Monica Macovei.

Europarlamentarul a mai spus că decizia premierului Victor Ponta de "a-l ține în guvern" pe Liviu Dragnea și a-l desemna șeful campaniei electorale a PSD pentru alegerile din 25 mai, deși este trimis în judecată pentru fraudă la alegeri, îi arată că "PSD se pregătește să fraudeze" la scrutinul de luna viitoare.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.