FB Promo
Klaus Iohannis: Sevil Shhaideh si Rovana Plumb trebuiau sa demisioneze sau sa fie retrase | PSD face scut in jurul lor
Vizite: 1553
27 septembrie 2017
Klaus Iohannis: Sevil Shhaideh si Rovana Plumb trebuiau sa demisioneze sau sa fie retrase | PSD face scut in jurul lor
Klaus Iohannis: Sevil Shhaideh si Rovana Plumb trebuiau sa demisioneze sau sa fie retrase | PSD face scut in jurul lor
Share |

"Persoanele urmarite penal, judecate penal, condamnate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului", a declarat marti seara presedintele Klaus Iohannis, afirmand ca cele doua doamne ministru din guvern urmarite penal trebuiau "sa demisioneze sau sa fie retrase".

"Da, doamnele ministru trebuiau, in varianta optimala, sa demisioneze. A doua varianta acceptabila - trebuiau sa fi retrase", a spus seful statului, intr-o declaratie data presei, la Cotroceni.

"Faptul ca PSD face scut in jurul doamnelor ministru nu e de bun augur", a adaugat el.

"Nu am niciun temei pentru suspendarea acestor doamne ministru. In cazul doamnei Shhaideh sunt acuzatii care se refera la cariera sa in calitate de secretar de stat, si acestea nu vin la mine. La doamna Plumb e nevoie prima oara sa se ceara urmarirea penala de Parlament dupa care se poate discuta alt curs al actiunii, dar pana atunci nu".

"Ar trebui sa devina normalitate ca persoane urmarite penal, judecate sau condamnate sa nu fie in conducerea statului sau in guvern", a subliniat seful statului, afirmand ca "nu e buna aceasta evolutie" iar "PSD nu a inteles nimic din repetatele mele apeluri".

Sursa: HotNews
Foto: Wall-Street.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.