FB Promo
Congresul Extraordinar al PNL, VIDEO | Klaus Iohannis ales noul presedinte al partidului | Congresul PNL a votat pozitiv si fuziunea cu PDL si aderarea la PPE
Vizite: 1774
28 iunie 2014
Congresul Extraordinar al PNL, VIDEO |  Klaus Iohannis  ales noul presedinte al partidului |  Congresul PNL a votat pozitiv si  fuziunea cu PDL si aderarea la PPE
Congresul Extraordinar al PNL, VIDEO | Klaus Iohannis ales noul presedinte al partidului | Congresul PNL a votat pozitiv si fuziunea cu PDL si aderarea la PPE
Share |

Congresul PNL l-a ales sambata pe Klaus Iohannis in functia de presedinte al partidului, el priminid votul a 1334 de delegati. Contracandidatul sau, senatorul Ioan Ghise, a primit votul a 144 de delegati.

Congresul PNL a votat, sambata, rezolutia privind aderarea partidului la grupul Popularilor Europeni, cu majoritate de voturi, inregistrandu-se doar trei voturi impotriva. Dupa vot, presedintele partidului, Klaus Iohannis a aratat ca rezolutia a fost adoptata cu "larga majoritate", doar trei delegati fiind impotriva. "Constat ca PNL a setat directiile importante pentru perioada urmatoare, aproband unificarea dreptei, constand in fuziunea cu PDL si aderarea la PPE", a spus Iohannis.

Presedintele PNL Klaus Iohannis si fostul presedinte al PNL Crin Antonescu au acceptat, sambata, sa fie propusi candidati ai PNL la presedintia Romaniei, ei exprimandu-si acceptul in plenul congresului liberal. "Cinci ani de zile, zi de zi am asumat in numele meu decizii pe care nu le-am luat singur. Azi nu-mi mai pot permite. E o decizie pe care dumneavoastra trebuie sa o luati. Oricare ar fi ea, o voi servi pana la capat", a spus Antonescu.

Sursa: TVR
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.