FB Promo
Zeci de migranti prinsi in Gara de Nord din Timisoara care calatoreau pe ruta Bucuresti - Budapesta sau Arad - Timisoara
Vizite: 593
10 septembrie 2017
Zeci de migranti prinsi in Gara de Nord din Timisoara care calatoreau pe ruta Bucuresti - Budapesta sau Arad - Timisoara
Zeci de migranti prinsi in Gara de Nord din Timisoara care calatoreau pe ruta Bucuresti - Budapesta sau Arad - Timisoara
Share |

Primul grup, format din 38 de transfugi, venea de la București și se îndrepta spre Budapesta. Polițiștii au intervenit dup ce mai mulți pasageri au anunțat prezența migranților în vagoane. Al doilea grup a fost gsit într-un alt tren, care venea de la Arad, relateaza Stirile TVR.

Cei 38 de migranti, între care 17 copii, au declarat c sunt din Irak și c provin din centre de tranzit de la Galați și din București.

S-au urcat în trenul internațional București-Budapesta ți, cel mai probabil, aveau ca destinație țri din vestul Europei.

Au fost îns dați jos din tren de polițiști și de agenții unei firme de paz, în Gara de Nord din Timișoara. Unii au încercat s scape de oamenii legii, îns în cele din urm cu toții au ajuns la sediul Poliției Transporturi pentru verificri.

La nici dou ore de la depistarea primului grup de migranți, polițiștii de la Transporturi Feroviare au mai descoperit înc 15 transfugi tot în Gara de Nord din Timișoara. Printre aceștia erau și 5 copii.

Cu toții au fugit din centrul de migranți din Arad și intenționau s se urce într-un tren pentru a pleca spre vestul Europei.

La grania de vest a rii au fost prini peste 1200 de transfugi de la începutul anului.

 

Sursa: Stirile TVR
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.