FB Promo
Zece migranti din Irak au fost prinsi de polițistii locali in Complexul Studentesc din Timisoara
Vizite: 509
3 mai 2018
Zece migranti din Irak  au fost prinsi de polițistii locali in Complexul Studentesc din Timisoara
Zece migranti din Irak au fost prinsi de polițistii locali in Complexul Studentesc din Timisoara
Share |

Un nou grup de migranți a fost descoperit la Timișoara, zece migranți din Irak, printre care și minori, au fost observați de polițiștii locali aflați în patrulare în Complexul Studențesc, pe str. Aurelianus, intr-un foișor, relateaza PressAlert.

“La verificarea acestora s-a constatat că este vorba despre zece persoane, cu vârste cuprinse între 2 și 50 de ani, care provin din Irak și care nu dețineau documente asupra lor. Cei în cauză au fost predați polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei”, arată Poliția Locală Timișoara.

Anul acesta, polițiștii locali au mai depistat în Parcul Justiției și Piața Victoriei persoane provenind din Afganistan și Siria, iar anul trecut polițiștii locali au depistat pe străzile Timișoarei un număr de 284 de migranți.

Sursa: PressAlert
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.